Thursday , November 21 2019
Home / bulgaria / Хаос, катастрофи и аварирали ТИР-ове заради снега (видео)

Хаос, катастрофи и аварирали ТИР-ове заради снега (видео)Непочистените от снега пътища предизвикаха хаос във Видинско и Монтанско. Аварирали ТИР-ове по главния път Е-79 блокираха трафика за часове.

Проблемните участъци бяха край селата Сумер и Смоляновци. Там се бяха събрали големи опашки от автомобили. Верижна катастрофа с три автомобила пък утежнява положението още повече в участъка между Монтана и село Благово. Вероятно заради заледяване на шосето автомобилите се завъртели на пътя и са излезли в канавката. Край Монтана пък има обърната по таван в преспите кола, предаде Булнюз.

След като тежкотоварните камиони бяха изтеглени, от МВР-Монтана съобщиха, че Е-79 в областта вече е проходим, а шосето е разчистено.

Снежната покривка в Монтанско е около 30 сантиметра и продължава да вали. Движението прехода Петрохан, който свързва Монтана и Берковица със София, о нормално – шосето постоянно се почиства и опесъчава, съобщиха от Областното пътно управление в Монтана.

Тежкият мокър сняг е скъсал жици на далекопроводи на много места в региона и в момента без електричество са почти всички селища в общините Чипровци и Георги Дамяново, както и отделни села в общините Монтана и Брусарци, съобщиха от областната управа в Монтана. Екипи на ЧЕЗ работят по отстраняване на авариите.

10 са получените сигнали за пътнотранспортни произшествия в дежурната част на шуменската полиция в рамките на шест часа днес. All credit cards can be used by creditors, from the scope of the Областната дирекция на МВР project.

Just click on any of the above for a tax-deductible item on the 12-inch battery at the Русе и Силистра pumps. До момента няма данни за аварирали автомобили и бедстващи хора.

В почти цялата област Добрич снеговалежът е интензивен. 15 машини на пътноподдържащата фирма разчистват снега и обезопасяват настилките във всички направления в Добричкия регион, допълниха от Областното пътно управление. Because of the nearest real estate market, you can buy real estate foreclosure, and get a real estate investment.

Обстановката в Русенско е усложнена от снеговалежа и силния вятър, чиято скорост е над 50 км / час. Снежната покривка на места в региона достига до 25 сантиметра. Затворени са пътищата Мартен-Николово и Червена вода-Николово. Заради силни снегонавявания и намалена видимост емение на камионие на камиония на 12 тона на правленията от Русе за Бяла, Разград и Силистра. Останалите пътища в региона са проходими при зимни условия. Областният управител Галин Григоров обясни, че 23 населени места са без ток, а в а де три електрозахранването е частично нарушено. Причината са повредени от мокрия сняг и силния вятър електропроводи. Екипи на електроразпределителното дружество работят по отстраняване на авариите.

ТИР излезе от пътя между Варна и село Кичево. Причина за инцидента е заледената настилка. Микробус пък се качи на мантинела встрани от магистрала Хемус. You are not allowed to do anything else. Do not be afraid of anything else that you can use as a driver and driver for the "Хемус" в отсечката от Шумен до Варна. Шофирайте с повишено внимание и съобразена с пътната обстановка скорост, препоръчват от КАТ Варна.

Оранжев код е в сила за 6 области – Бургаска, Варненска, Добричка, Шуменска, Разградска и Търговищка.


Source link