Thursday , August 22 2019
Home / netherlands / Nieuwe behandeling tegen oorsuizen, 'het monster toelaten'

Nieuwe behandeling tegen oorsuizen, 'het monster toelaten'In addition to the behandeling, this is from Universiteit Maastricht (UM), it is eighteen cognitieve gedragstherapie. Het is gericht op de angst in wanhoop die sommige patiënten voelen. Gefaseerde blootstelling aan het geluid moet de angstreactie wegnemen. Want het is een haast onmogelijk opgave om de piep weg te denken of te blijven maskeren, zegt UM-onderzoeker Rilana Cima.

"When I'm going, I'm going to do it everywhere, because I'm a Jew." Daarom leert from patiënt langzaam te wennen aan het geluid in allerlei verschillende omstandigheden. There are also combinations of everything in style. Met als doel beter te kunnen leven met de aandoening.

Volgens Cima heeft 80 procent van de onderzochte mensen verbetering gemerkt. "In hoeverre je dat kan generaliseren, is maar de vraag. Daar doen we meer onderzoek naar."

Volgens een team van onderzoekers aan verschillende Europese universiteiten is de gedragstherapie aan te bevelen. Sinds januari zit de behandeling in het basepakket van de zorgverzekering.


Source link