Monday , November 30 2020

“Luna is scum, I was sorry Anabela” She talked to Nadica Kija about the person who ruined her marriage

Gagi went to see his friends, imagine what a shame it was for Zrenjanin. Kija’s father is in the garden next door – Kija’s mother said

Nadica Zeljković, Luna Đogani, Anabela Atijas

Nadica Zeljković, Luna Đogani, Anabela Atijas, Printskrin: Youtube/Zadruga Official, Foto: Nikola Tomić, ATA images

Nadica Zeljković  dotakla se o ljubavnom trouglu svoje ćerke Kije Kockar u koji je uvučena zbog bivšeg supruga Slobe Radanovića koji ju je prevario tada u Zadruzi 1 sa Lunom Đogani.

Nadica Zeljković i Marko Đedović su se prisetili Luninih nervnih slomova i ružnih reči koje je uputila roditeljima.

– Ološ Luna, vama je svima nje žao, je*ava se sa oženjenima, majci priča da p*ši k**** – rekao je Đedović.

Ja kada sam gledala, meni je bilo žao one Anabele, nekad. Kad sagledaš šta je uradila u kecu i kako se ponaša prema roditeljima, meni je gore to što je uradila u kecu. On je kriv za to, ona je bila loša prema Kiji, a vidi se da je ološ prema majci, jer se loše ponašala prema njoj – ubacila se Nadica.

Nadica se osvrnula i na priče koje su o njenoj ćerki kružile tokom “Zadruge 1”.

Pričali su kako ga je Kija varala u avio kompaniji, ma svašta… Odmah su bile teorije zavere, što je ova rekla ovako, onako. Ja sam tu najbolja bila, niti sam se svađala sa fanovima, niti sam ja nešto pričala… Ja kao tašta moram da pljunem malo, ali nisam mrzela nikoga, oni su bili ogorčeni na nju, zašto je ona ušla, kao kvari im sreću – rekla je Nadica.

– Ludilo mozga! Totalno ludilo! A i oni njegovi se viđali sa Gagijem – ubacio se Đedović.

– Pa se iznajmljuju stanovi, držite se. Gagi išao da vidi prijatelje, zamisli koji je to blam u Zrenjanjinu. Kijin otac je bašta do njih – dodala je Kijina majka.

Video: Kijina majka se presvlačila pred kamerama, uhvaćen svaki detalj

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Source link