Friday , June 18 2021

Jan Plestenjak komentiral Tilnovo priredbo njegove pesmiIn Slovenija I'm talented by Tilen Lotrič nastopil s pesmijo Pustil ti bom sanje Jana Plestenjaka. Prvi of the pesmi je bil podoben izvirniku, drugi del Janove balade pa je imel v Tilnovi različici malce hitrejši ritem.

<span innerhtml = "

"class =" ng-star-inserted "/><span innerhtml = "

Tilen Lotri & # 269; je v nedeljski polfinalni oddaji Slovenija ima talent nastopil z balado Jana Plestenjaka Pustil ti bom sanje. Tilen je pesem na za & # 269; et al zapel tako, kot jo & # 160; v zapoje jango Jan, v drugem delu pesmi pa je baladi dodal svojo noto & # 8211; odlo & # 269; il je namre & # 269; za malce hitrej & # 353; s time.

"class =" ng-star-inserted ">

Tilen Lotrič je v nedeljski polfinalni oddaji Slovenija ima talent nastopil z balado Jana Plestenjaka Pustil ti bom sanje. Tilen je pesem na začetku tako baba, kot j v v izvirniku zapoje tudi Jan, v drugem delu pesmi pa je baladi dodal svojo noto – odločil je namreč za malce hitrejši tempo.

<span innerhtml = "

Kot je povedal za 24ur.com, je na idejo za priredbo dobil kar, doma za klavirjem. & # 34;There is no reason to pay attention to anything else, just like the one, I have a look at the spoils, I've been told we've had a bit of Ota Pestnerja. Pomislil sem, gives me two lahko naredil tudi v malce hitrej & # 353; em time. This is not the case if you put it in smo poskusili zapeti tako, kot ste sli & # 353; ali v nedeljo.& # 34;

"class =" ng-star-inserted ">

Kot je povedal za 24ur.com, je na idejo za priredbo dobil kar, doma za klavirjem. "Ko sem pel pesem za klavirjem, sem razmišljal, kako bi jo lahko spremenil, ker sem tudi na avdiciji pesem Ota Pestnerja. Pomislil sem, gives me two lahko naredil tudi v malce hitrejšem tempu. This is not the case if you are in a positive position, you will have to get it."

Jan PlestenjakPHOTO: Miro Majcen

<span innerhtml = "

Je pa svoje mnenje or Tilnovi priredbi na na portal delil tudi Jan Plestenjak, ki je povedal: & # 34;Tilen je zelo lepo zapel mojo pesem. Ima izjemen glas in je velik talent. Upam, give it a good price for you! The worst weight in good luck is that you have the lepim petjem pripovedoval svoje zgodbe. Samo tako naprej!& # 34; Kot nam je pri & # 353; epnil Tilen, je Jan tudi njemu poslal sporo & # 269; ilo z vzpodbudnimi besedami: & # 34;Zelo sem po & # 263; a & # 353; & # 269; en, da me je pohvalil.& # 34;

"class =" ng-star-inserted ">

Je pa svoje mnenje or Tilnovi priredbi na naem portal delil tudi Jan Plestenjak, ki je povedal: "Tilen je zelo lepo zapel mojo pesem. Ima izjemen glas in je velik talent. Upam, it's good to have a good time with your little ones in good luck s svojim lepim petjem pripovedoval svoje zgodbe. Samo tako naprej!"Kot nam je prišepnil Tilen, je jan tudi njemu poslal sporočilo z vzpodbudnimi besedami:"Zelo sem počaščen, da me je pohvalil."

<span innerhtml = "

"class =" ng-star-inserted "/>


Source link