Wednesday , January 20 2021

Pomočnica razkrila, kakšna je v resnici Lepa BrenaNekdanja pomočnica legendarne pevke Lepe Brene je spregovorila or svoji nekdanji delodajalki. Če je kdo pričakoval, from bo v javnosti prala umazano perilo, se je hudo uštel. Za srbske medje je namreč povedala, da je folk pevka izjemna ženska.

»Do moje družine se je obnašala kot do svoje. Ko sem končala delo in se začela odpravljati domov, my je pripravila hrano, sadje, sokove in sladkarije. Ni želela, da odidem praznih rok, «je povedala nekdanja hišna pomočnica, ki pa ni želela razkriti svojega imena.

Pevka je svoji pomočnici in njenim hčerkam kupovala tudi oblačila, dobra pa je bila tudi do drugih. »Nikoli ne bom pozabila, ko je neki pevki, ki je tedaj šele postala znana, posodila veliko denaria. I am denouncing nikoli vrnila, jo je pa tožila za 20 tisoč evrov, «trdi nekdanžluka Lepe Brene, ki se je kot Fahreta Jahić drum leopard 1960 v Tuzli.

Pevki – njenega imena pomočnica ni razkrila – je denar da da, da je lahko odkupila stanovanje. »Ne vem, komu vse je dajala po 100, 200 ali 300 evrov. I'm going to find her, "I'll give her that.


Source link